Actueel

< TERUG
2 februari 2024  |  NIBV ACTUEEL
Enerverende ledenvergadering

Enerverende ledenvergadering


Op 29 september 2023 vond de ledenvergadering van het NIBV weer plaats. Deze keer werd een bezoek gebracht aan de regio Eindhoven.

De dag begon met een bezoek aan ASML in Eindhoven. Een organisatie die op het eerste gezicht ver af lijkt te staan van de leden van het NIBV. De toekomstvisie van ASML en waar het naartoe gaat met deze wereld met steeds kleiner worden technologie is bijna niet te bevatten, maar zeer inspirerend.

Na dit bezoek door naar het PSV-stadion alwaar genoten kon worden van een lunch voordat de aftrap (mooie woordspeling bij deze locatie) kon worden gemaakt van de ledenvergadering. In de bomvolle ledenvergadering passeerde een scala aan onderwerpen. De koepelorganisatie, opleidingsplannen, personeel… allemaal onderwerpen waar keihard wordt gewerkt aan het invullen van ambities. Daarnaast waren er natuurlijk ook de vaste onderwerpen zoals de financiën en kascommissie en werd ook nog even stil gestaan bij het feit dat onze vereniging inmiddels al weer 30 jaar bestaat. Los van deze mijlpaal mochten we ook gelijk een nieuw lid verwelkomen, ABV Haukes.

Natuurlijk mocht een tochtje door het stadion onder leiding van een gids niet ontbreken en konden onze leden, na een kleine borrel, weer huiswaarts keren.